Zavod Mundilfari je neprofitna kulturno – umetniška organizacija, ustanovljena novembra 2014. V teh nekaj letih smo izvedli kar nekaj zanimivih projektov, od katerih so nekateri pritegnili tudi medijsko pozornost in navdušenje javnosti.

Ukvarjamo se z umetniškimi in tudi ekološko naravnanimi ustvarjalnimi delavnicami za otroke. Naše delavnice so dobro obiskane, poučne, a tudi zabavne in vedno zanimive za sodelujoče. Utrinke iz prejšnjih delavnic si lahko ogledate na straneh: Vrtičkarji, Umetniki, Zelene delavnice in Mladi umetniki. Letos pripravljamo dva sklopa otroških delavnic: Landart in Environmental art. Vse naše delavnice za otroke so BREZPLAČNE.

delavnica za otroke

Skupinica otrok pri ustvarjanju

Poleg tega smo ob sofinanciranju Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti izdali dve knjigi. Prva je otroška slikanica Rozagroza in Plavalava, po kateri je nastala tudi gledališka predstava v izvedbi gledališča Frufru. Druga, Naprej v preteklost, ki je izšla v lanskem letu, pa naslavlja odrasle. Obe obravnavata problematiko neenakosti med spoloma. V letošnjem letu pripravljamo novo otroško slikanico, ki bo na voljo v slovenskih knjižnicah.

Predstavitev-slikanice

Prestavitev slikanice Rozagroza in Plavalava

V lastni režiji pa smo izdali tudi ilustrirano pesniško zbirko za zaljubljene odrasle – Než’no poezijo.

Razstava-Nežne-poezije

Razstava ilustracij iz Než’ne poezije

Mundilfariju lahko sledite na Facebook profilu ali pa nam pišite na e-pošto info(a)mundilfari.si.

 

Mediji o naših projektih in ostale povezave:

Mestna občina Ljubljana
RTV
Radio Kaos
Mladina
Časoris
Posavski Obzornik
Gledališče FruFru
Revija Jana

Mundilfari Logo